رسته‌ها
منتخب فرهنگ فلسفی
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 48 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 48 رای
ولتر در این کتاب افکار و عقاید سیاسی و فرهنگی و فلسفی خود را با کمال رندی و زبردستی در عباراتی ساده و شیرین و کنایت آمیز بیان کرده و مخصوصاً اختلاف عقاید و مجادلات کلیسائیان و متعصبان و ریاکاران را به باد استهزا گرفته است و با اطلاعات ژرفی که در تاریخ دین عیسی و سایر ادیان داشته، اشتباهات و سفسطه های کجروان و متظاهران را آشکار ساخته است.
ولتر بسط اندیشه و گسترش تفکر در سطحی جهانی را توصیه می‌کند. او با ذکر نمونه های تاریخی واقعی، به پوچی،بطلان و بیهوده گی سبعیت، تعصب و عدم‌بردباری پرداخته وبه سردمداران مدعی دین‌داری ،طبقه ی روحانیت و بزرگان کلیسا تاخته انتقاد و عده ای از آنان را متهم به قدرت‌طلبی،‌مال‌اندوزی وثروت طلبی می‌نماید.
ولتر تلاش دارد تا تصویری و خلاصه‌ای از تاریخ تعصب و سبعیت را ترسیم کند و و رویدادهای برجسته‌ای که در آن میل به تعصب، افراط و خشونت’ دنیا را تحت تاثیر قرار داده گوشزد نماید. او از قتل‌عام‌هایی که به نام دین و آیین رخ داده و در برابر آن از سودمندی‌ها و فوایدی که بردباری و تحمل در طول تاریخ داشته سخن می‌گوید. نویسنده از این منظر به بررسی تاریخ اروپا، آسیا و دنیای جدید که همان آمریکاست می‌پردازد و تا تاریخ روم باستان و یونان قدیم پیش می‌رود و به این نکته اشاره می‌کند که آنان که اینک منش و دیدگاه روشن‌فکر و اندیشمندانه‌ای دارند متوجه سوءاستفاده های بسیاری از سمت کلیسا در طول تاریخ شده‌اند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
278
آپلود شده توسط:

کتاب‌های مرتبط

Philosophy Of Plotinus
Philosophy Of Plotinus
5 امتیاز
از 1 رای
خردنامه فلسفی
خردنامه فلسفی
4.5 امتیاز
از 10 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی منتخب فرهنگ فلسفی

تعداد دیدگاه‌ها:
4
درباره ولتر تفسیرهای جورواجوری هست ، اورا هم روشنفکر خوانده اند هم شارلاتان و هم فیلسوف و هم سیاستمدار و بسیاری شناسه های دیگر ، اما او براستی انسانی با همه ویژگیهای خوب و بد در بالاترین مرز آن است ، او از خود هیچ انگارشی (تئوری) ندارد ،او تنها بینش و گمان خود را با روشی نغز و روشنی بازگومیکند، او هم عدالتخواه است و هم با شاهان و دیکتاتورهای زمان همچون فردریک شاه پروس و کاترین شهبانوی روسیه ،دوستی و مکاتبه دارد، او یک فرانسوی راستین است اما انگلیسی ها را میستاید ،او همواره خندان و خوشروست و همدمی با او شادی آور است هرچند اندیشه اش بشدت بدبینانه و ناامیدانه است ، او طرفدار رهایی گفتار و رفتار است اما بهترین رژیم را شاهی میداند و دین را برای مردمان عامی بایسته میشمرد، درستش اینست که او دیدی باز دارد و همه نکته ها رابا پیش روی دارد و از چند سو به آنها مینگرد و همه زمینه ها را در بررسی بدیده میگیرد ،او دچار خوددرستپنداری و دگماتیسم (خشکباوری) نمیشود، چنان مینماید که او پیرو دین ویژه ای نباشد اما او به خدا باور دارد ، او آگاه است که همچون انسانی خطاپذیر است ، او زشتی ها و پلیدی های جهان و رنج هستی را نادیده نمیگرد ، اما تلخکام نیست ، بلکه همچون حکیمی راستین اندیشیدن را راهی برای رهایی از پستی نهادی زندگی مادی میشمارد.
همگان را به خواندن نوشته های این مرد بزرگ فرا میخوانم.
عجیب بود این کتاب را در سایت شما پیدا کردم چرا در گ.گل جستجو
کردم سایت شما را نیاورد ؟!
از ولتر هم بگذارید
نیچه،شوپنهاور، ولتر
من بدجوری دنبال کتاب هاشونم
به ویژه دوتای آخر که کم یاب ترند
منتخب فرهنگ فلسفی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک